Goed bericht van onze huisprovider Siteground:

Enkele maanden geleden heeft onze datacenter partner SingleHop met succes hun nieuwste en meest geavanceerde faciliteit in Chicago opgeleverd. Met alle vernieuwingen van deze plek, zijn we erg enthousiast over de grote kans die het ons geeft om een verdere verbetering van onze hosting service te bieden. Om dit te realiseren zullen we de komende maanden al onze US-based accounts over gaan plaatsen naar dit nieuwe datacenter. De nieuwe locatie voldoet ver boven de strengste industriële normen wat zal gaan resulteren in het volgende:

 

  • Hogere klasse netwerk apparatuur die zal resulteren in meer snelheid voor uw website.
  • Beter georganiseerde ruimte van Siteground machines in speciale kasten voor hogere veiligheid en betere connectiviteit.
  • On-site 24/7 Network Operations Center, dat de highend technici, die eerder het beheer van de machines deden op afstand, nu ter plaatse beschikbaar zal maken. Dit versnelt het oplossen van eventuele problemen.

 

De verhuizing naar deze nieuwe faciliteit is een van de meest opwindende tech projecten van Siteground gepand voor dit kwartaal en is de afgelopen maanden al zorgvuldig gepland. De eerste 35 dedicated-servers zijn inmiddels zonder problemen fysiek verplaatst naar deze nieuwe locatie.

 

Alle klanten die momenteel gehost worden op onze locatie in de VS zullen per e-mail ten minste 5 dagen voor hun specifieke accounts worden verplaatst een email van ons ontvangen. Een deel van de servers zal worden overgedragen via bekabeling, zonder fysieke verhuizing van de machines, terwijl een ander deel zal worden uitgeschakeld en fysiek verplaatst naar de nieuwe locatie. De meerderheid van de transfers worden gepland tijdens de weekendnachten, want dit is de minder actieve periode voor de meeste websites. Tijdens de overdracht zal er een constante status update in het gebruikersgedeelte, waarvan de accounts in beweging zijn.

 

We kijken ernaar uit om de nieuwe faciliteit te gaan gebruiken en wij houden u helemaal op de hoogte!

Bron: http://blog.siteground.com/