...

Extra backups met UpdraftPlus

door | jan 2021 | Nieuws

Standaard in ons hostingpakket kunnen we uw hele website herstellen of alleen onderdelen die u specifiek nodig hebt, zoals bestanden, databases, e-mails. Wij hebben toegang tot 30 reservekopieën van uw site voor elke dag van de afgelopen maand als u een standaard hostingpakket heeft. Deze backups worden gemaakt door onze huis-hoster SiteGround.

Het leek ons echter verstandig om naast deze ook een extra backup te willen hebben buiten deze infrastructuur en op een andere locatie. Daarom maken we sinds begin dit jaar gebruik van een extra backup-dienst: UpdraftPlus.

Deze backups zijn niet direct voor klanten bedoeld, maar als een “second-line-of-defence” bij noodgevallen. We hopen ze dus nooit nodig te hebben maar .. het geeft wel een prettig gevoel.

 

Met meer dan 25 jaar ervaring in IT-support, bouwde Ralph zijn eerste website in 1995. Hij heeft aan de slag gewerkt bij toonaangevende bedrijven waarbij hij inzicht verkreeg in hoe hij uitstekende support kan bieden.

Web-Pepper host, bouwt en onderhoudt WordPress websites & Social Media voor bedrijven die de kracht van internet begrijpen en hiermee het beste voor hun bedrijf willen behalen. Onze service bestaat niet alleen uit het bouwen van een mooie, goed functionerende website. Met Web-Pepper heb je de sparringpartner gevonden, waarmee we samen het beste uit het internet halen voor jouw bedrijf.

Ralph de Groot

CTO , Web-Pepper

Zoeken

Hulp nodig?

SiteGround Nieuws

De nieuwsblog van onze huis hostingmaatschappij.

Interessant voor al onze klanten.