De SuperCacher van Siteground is ontwikkeld door Siteground, exclusief voor onze klanten!

Wij hebben bij Web-Pepper vele Cache-Plugins getest en om eerlijk te zijn viel de snelheidsverbetering hierdoor altijd wat tegen, tot nu!

Vooraf gesteld: SuperCacher is geen WordPress Plugin en werkt dus niet bij andere hostingmaatschappijen!

SuperCacher werkt boven de Apache Web Server met een uitstekende caching oplossing voor alle soorten website, het verhoogt het aantal hits dat de WordPress Website kan verwerken en verlaagt de laadsnelheid van uw website bijzonder drastisch.

De SuperCacher omvat 4 verschillende caching opties voor maximale optimalisatie van uw website.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in WordPress websites, gebruiken en bieden feitelijk 2 van deze mogelijkheden aan onze klanten nu standaard in ons dienstenpakket. Voordeel: WordPress 4x Sneller!

We hebben toegevoegd vier verschillende caching opties om u te helpen het beste resultaat voor uw specifieke website, bij Web-Pepper maken wij WordPress Websites en dus gebruiken we vooral de Dynamische Cache Optie!

Statische Cache Optie

Dit is de eenvoudigste vorm van caching. Wanneer een pagina wordt geladen, het maakt een kopie van uw statische content – beelden, CSS, JavaScript, etc. en zet ze in het RAM van de server. Volgende keer uw bezoekers te laden uw website, wordt de inhoud opgehaald rechtstreeks van RAM-geheugen van de server die is aanzienlijk sneller dan harde van de server-station. Dit type caching kan worden gebruikt voor alle soorten sites.

Dynamische Cache Optie

Dit is een uiterst effectieve oplossing voor dynamische websites met WordPress. Het slaat de HTML-uitvoer gecreëerd door de PHP-code van deze toepassingen en dient deze direct uit het RAM-geheugen, in plaats van het genereren van het elke keer. Om te profiteren van deze caching niveau, moet u een plugin ontwikkeld door ons op uw WordPress uploaden en vervolgens de dienst activeren.

De Dynamic Cache’s doel is om alles te cachen van uw site, zelfs als deze dynamisch worden gegenereerd. Bijvoorbeeld, als u een WordPress Website heeft, zullen uw foto’s en andere multimedia statisch zijn, maar uw artikelen worden opgeslagen in de database. Dit betekent dat wanneer iemand uw site laadt, WordPress de database te ondervragen om de nodige informatie te krijgen. Deze query’s nemen de tijd in beslag om met een resultaat terug te keren.

WordPress zeker 4x sneller

De Dynamic Cache slaat uw volledige pagina’s van uw website in de server geheugen. Dit betekent dat alleen de eerste bezoeker de gehele inhoud zal moeten laden uit de database en daarna de bezoekers de pagina output direct uit het geheugen van de server zal halen en die is sneller. Uw bezoekers krijgen nu de WordPress Website dus ook sneller in beeld, en dan bedoelen we ook… VEEL SNELLER!

cachebanner