...

Waarom Web-Pepper vertrouwd op de beveiliging van Siteground Hosting

door | jun 2013 | Nieuws

Onze vaste hosting maatschappij Siteground gaat er vanuit dat, om de beste hostingsdiensten te kunnen bieden, ze deze zelf mee moeten ontwikkelen.

Stelt u zich voor: u heeft een website, welke in een shared-server omgeving staat waar ook websites van anderen gehost worden. Stel dat er een gat in de beveiliging van een van deze (andere) websites zit, en deze gehacked wordt. In een standaard “shared server” omgeving zullen dan al snel ook de andere websites geïnfecteerd raken. Maar Siteground heeft daar een oplossing voor die dat onmogelijk maakt: ookal zijn er veel mensen die zeggen dat het onmogelijk is, wist Siteground een methode te ontwikkelen om de websites die in een omgeving staan, toch te scheiden van elkaar. (Wereldwijd waren zij de eerste die dat kon waarmaken). Op deze manier is je website toch veilig als een andere website gehacked zou mogen worden!

Maar isoleren is niet alles, Siteground gaat verder! Stel er wordt een beveiligings-gat gevonden in de software (zoals Apache, PHP). De meeste hosting-maatschappijen zullen wachten tot er een update zal komen van de ontwikkelaars, wat de “bad guys” genoeg tijd en gelegenheid geven om aan te vallen wat natuurlijk niet prettig is. Zodra Siteground een beveiligings-gat vind, maken zij direct zelf een patch om het probleem NU op te lossen.

En wat gebeurd er als er een fout zit in massaal gebruikt stuk software (zoals WordPress of WordPress Plugins)? De meeste hostingmaatschappijen zullen het je zelf uit laten zoeken wat er moet gebeuren. Siteground onderneemt in zo’n geval direct aktie door de websites te isoleren op server niveau.

Dus ben vertrouwd, Siteground en Web-Pepper zorgen samen beter voor uw websites dan wie dan ook!

Met meer dan 25 jaar ervaring in IT-support, bouwde Ralph zijn eerste website in 1995. Hij heeft aan de slag gewerkt bij toonaangevende bedrijven waarbij hij inzicht verkreeg in hoe hij uitstekende support kan bieden.

Web-Pepper host, bouwt en onderhoudt WordPress websites & Social Media voor bedrijven die de kracht van internet begrijpen en hiermee het beste voor hun bedrijf willen behalen. Onze service bestaat niet alleen uit het bouwen van een mooie, goed functionerende website. Met Web-Pepper heb je de sparringpartner gevonden, waarmee we samen het beste uit het internet halen voor jouw bedrijf.

Ralph de Groot

CTO , Web-Pepper

Zoeken

Hulp nodig?

SiteGround Nieuws

De nieuwsblog van onze huis hostingmaatschappij.

Interessant voor al onze klanten.