We hebben de website van Bumperballworld opgeleverd. Het project was een beetje een spoedklus, de eigenaren hadden alles al tot in de puntjes voorbereid en wilde van start. Wij zijn tevreden met het resultaat!

Over Bumperballworld.nl

Bubbelbal gaat het helemaal worden!

In een grote opblaasbare bal voetbal spelen waarbij er bijna geen regels zijn. Je vrienden hard omver beuken zonder dat het pijn doen. Bumperballen is meer dan alleen een potje voetbal spelen. Het is een activiteit waarbij de grenzen worden opgezocht en overschreden.

Samen met je vrienden/collega’s een waanzinnige dag beleven? Bumperballen is de nieuwste en gaafste activiteit van dit moment! Plezier gegarandeerd tijdens dit fantastische spel.

Meer informatie : http://www.bumperballworld.nl/

Frank Speets van Bumperballworld.nl over de samenwerking met Web-Pepper

De samenwerking met Web-Pepper is vanaf het begin af aan enorm soepel verlopen. Ralph heeft een prettige informele manier van communiceren waardoor er op korte termijn resultaat geboekt kan worden. Onze site stond bijvoorbeeld binnen 1 week online. Daarnaast is hij altijd goed bereikbaar en reageert vliegensvlug. Kortom een aanrader voor elk beginnende ondernemer die hulp wilt bij het bouwen en onderhouden van een site.

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!