In 2005 begon ik met het bouwen van websites in WordPress. Destijds was bloggen al “hot” en WordPress was nog écht een blog systeem. Mijn idee was om de blogroll niet te gebruiken voor persoonlijke uitingen maar voor nieuwsberichten van de klant en de rest van de website in te richten als informatievoorziening zoals in een “normale” website. De hele IT wereld verklaarde me destijds voor gek, hoe haalde ik het in mijn hoofd?!

Blijkbaar was mijn visie toch niet zo gek: inmiddels is WordPress toch (al enige tijd) afgestapt van het blog idee en is inmiddels uitgegroeid tot één van de voornaamste CMS systemen ter wereld, maar voor sommige mensen heeft het nog steeds te kampen met het imago van een blog-systeem.

WordPress is open source software en u hoeft als gebruiker niet te betalen voor het gebruiksrecht (licentie). Ik vind WordPress het perfecte systeem voor veel websites van mijn klanten, het is flexibel qua mogelijkheden en lay-out, altijd up2date en  een goed ingericht WordPress systeem doet het perfect in zoekmachines als Google en laat zichzelf daarbinnen ook nog eens prima bijsturen!

Een van de manieren om mensen te overtuigen dat WordPress geen flauw systeempje meer is, is het werken met referenties: Laat mensen zien wat er zoal is en ook wie het gebruiken.

We hebben natuurlijk ons eigen portfolio met klanten waar we zelf voor werken: Artiesten als Jan Vayne en Willem Gunneman, ex-radi0 DJ, personal succescoach, schrijver, ondernemer Michael Pilarczyk, top-visagiste / haarstyliste Micky Jooren, Artiesten Impresariaat Sascha van Esdonk, TOPHAIR hoofdredacteur en ondernemer Wolfgang Peppmeier maken allemaal gebruik van de persoonlijke dienstverlening van Web-Pepper.

Natuurlijk hebben wij ook klanten buiten de artiestenwereld: Intermodaal operator ShuttlewiseTennisbouw Nederland, Zilco Tuigen, allemaal gerenommeerde bedrijven die zelf al gaan voor kwaliteit en service en dus wél ook kwaliteit en service eisen van hun leveranciers!

Welnu zijn er natuurlijk nog veel meer websites gemaakt in WordPress waar we als Web-Pepper niets mee te maken hebben maar die we u toch niet willen onthouden, u krijgt dan misschien een nog beter beeld van WordPress en de mogelijkheden, ze zijn allemaal gemaakt in hetzelfde systeem!

http://www.newyorker.com/
http://www.bbcamerica.com/
http://www.starwars.com/news
http://www.mtv.com/news/
http://www.beyonce.com/
https://www.ebayinc.com/stories/news/
http://blog.us.playstation.com/
https://www.bata.com/

Is uw interesse gewekt of wilt u weten wat WordPress voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!