Als beginnend ondernemer, ben je vaak nog zoekende wat voor jou de juiste richting is. Een Kompas met een wijzertje dat alle kanten op schoot. Zo kon je mij het best omschrijven. Het was het allemaal net niet.

Web-Pepper heeft afgelopen zomer mijn website gemaakt en zo ben ik aanraking gekomen met ‘Werk aan de winkel’. Doordat ik vragen stelde over social media waar je niet in een paar zinnen antwoordt op kon geven. Heeft Anke mij toen benaderd en gevraagd of haar concept ‘Werk aan de winkel’ iets voor mij zou zijn.

Ik weet dat ik heel goed ben in mijn core-business, maar van echt ondernemen wist ik niet veel. Dus heb ik deze kans met twee handen aangepakt en ben direct een traject van drie maanden gestart.

Wat fijn is bij Anke, ze laat je zelf tot inzichten komen. Dat is als je het mij vraagt, de beste leerschool. Maar ook op momenten dat je even wilt sparren, even iemand, die met een heldere blik naar je bedrijf kijkt, staat Anke voor je klaar.

Als ik terugkijk naar de afgelopen drie maanden, wat ik op persoonlijk en zakelijk gebied gegroeid ben, dankzij ‘werk aan de winkel’, ben ik best trots op mijzelf. De wijzer van het kompas heeft een duidelijke richting gekregen.

Over Anne Suppers

Anne Suppers is Hondengedragsbegeleider. Met haar kennis en inzicht zal ze je inspireren om samen met je hond een unieke band te creëren. Haar doel als hondengedragsbegeleider is het welzijn van hond en mens te verbeteren en met een open mind inzicht te geven.