Soms is er een nieuwe plugin, die niet iets nieuws doet, maar iets beter doet dan voorheen. Dit geldt de Monarch social sharing plugin van Elegant Themes.

Social media heeft veel veranderd. Wat vroeger mond op mond reclame was, is nu mond tot de massa geworden. We nemen Social Sharing naar het volgende niveau met Monarch, een Social Media Plugin met Stijl. Social Media is de levensader die het internet gloeiende houdt, en Social Sharing laat je die activiteit te benutten en gebruik het als een positieve kracht voor uw bedrijf.

Waarom Monarch?

  • Verhoogde sharing
  • Beter ontwerp
  • Meer locaties
  • Supersnel

Met keuze uit meer dan 20 sociale netwerken te delen om te laten zien op uw website. Toevoegen en schik elke aantal beschikbare netwerken om een aangepaste collectie van opties voor delen te creëren voor uw bezoekers.

Wij hebben een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet:

 

Sharing Knoppen in 5 verschillende locaties

Verschillende websites, pagina’s en berichten hebben verschillende behoeften social sharing. Daarom is er een grote selectie van locaties opgenomen.

Zwevende zijbalk

Een zwevende zijbalk is een veel voorkomende, effectieve en gestroomlijnde manier om sociale pictogrammen sharing op uw website naar een pagina toe te voegen. Er zijn zelfs unieke hover stijlen voor de verticale en browser rand oriëntatie van een sociale zijbalk.

Boven of onder Content

Perfect voor blogberichten en pagina’s met veel inhoud, met Monarch kunnen we sharing knoppen zowel boven het content gebied, onder het content gebied, of op beide locaties plaatsen.

Op Afbeeldingen en Video’s

Media is waarschijnlijk de meest gedeelde content op het web, en Monarch maakt het delen van media nog gemakkelijker. Het is mogelijk dat wanneer gebruikers de muisaanwijzer over de media-elementen binnen de content, social sharing buttons vervagen in om snel en eenvoudig te delen.

Automatische Pop-Ups

Monarch maakt het mogelijk om automatisch sharing pop-ups te maken die kan worden geactiveerd door getimede vertragingen, wanneer een gebruiker de bodem van een post of pagina bereikt, en zelfs op de pagina verlaat. Dit zijn ongelooflijk effectief.

Automatische Fly-ins

Vergelijkbaar met pop-ups, zijn fly-ins een andere goede manier om de aandacht van uw lezers te grijpen. Deze kunnen ook gebruik maken van vertragingen, pagina locatie, of wanneer de muis van de gebruiker wordt de pagina te verlaten.

Schoon, klantgericht ontwerp

We weten uit ervaring dat de implementatie van social sharing elementen niet altijd even vlekkeloos verloopt. Monarch zorgt voor een naadloze design integratie.

Elegant Responsive

Wij weten dat uw website op alle apparaten leesbaar moet zijn, terwijl het ook noodzaak is dat de bezoekers van uw webpagina’s deze moeten kunnen. Monarch is volledig responsief en ziet er geweldig uit zelfs op de kleinste mobiele apparaten.

Supersnel

Veel sharing plugins zijn niet echt bevorderlijk voor de laadtijd van uw website. Monarch is razendsnel en vertraagd uw website niet!

 

Monarch is vanaf nu beschikbaar voor alle klanten van Web-Pepper!