...

WordPress Plugin Review: Google XML Sitemaps

door | mei 2013 | WordPress, WordPress Plugin Reviews

Een goede website heeft een sitemap. Deze bevat een overzicht met de pagina’s (en eventueel berichten) welke in de website voorkomen. Er zijn veel manieren om deze autmatisch te genereren maar Google XML Sitemaps van Arnee is naar onze mening toch wel een topper!

Deze plugin genereert een speciale XML sitemap die zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo en Ask.com zal helpen om beter te indexeren van uw WordPress Website.

Met een dergelijke sitemap, is het veel gemakkelijker voor de crawlers om de volledige structuur van uw site te zien en op te halen het efficiënter. De plugin ondersteunt alle soorten WordPress gegenereerde pagina’s evenals aangepaste URL’s. Bovendien deelt zij dat alle belangrijke zoekmachines elke keer dat u een bericht over de nieuwe inhoud.

Deze WordPress plugin biedt zeer uitgebreide functies om uw sitemap naar eigen wens in te richten.

Meer informatie over wat XML-Sitemaps zijn en hoe ze u kunnen helpen om te geïndexeerd door de belangrijkste zoekmachines is te vinden op Sitemaps.org en de searchenginewatch blog.

Met meer dan 25 jaar ervaring in IT-support, bouwde Ralph zijn eerste website in 1995. Hij heeft aan de slag gewerkt bij toonaangevende bedrijven waarbij hij inzicht verkreeg in hoe hij uitstekende support kan bieden.

Web-Pepper host, bouwt en onderhoudt WordPress websites & Social Media voor bedrijven die de kracht van internet begrijpen en hiermee het beste voor hun bedrijf willen behalen. Onze service bestaat niet alleen uit het bouwen van een mooie, goed functionerende website. Met Web-Pepper heb je de sparringpartner gevonden, waarmee we samen het beste uit het internet halen voor jouw bedrijf.

Ralph de Groot

CTO , Web-Pepper

Zoeken

Hulp nodig?

SiteGround Nieuws

De nieuwsblog van onze huis hostingmaatschappij.

Interessant voor al onze klanten.