Laat uw WordPress Website automatisch vertalen in een klik tussen 58 talen (meer dan 98% van de internetgebruikers) op uw website én indexeren in zoekmachines zoals Google!

De GTranslate WordPress Plugin maakt gebruik van Google Translate voor automatische vertaling van uw eigen webpagina. Met 58 beschikbare talen.

Deze plugin is beschikbaar in 3 varianten : de gratis versie, een PRO versie en een ENTERPRISE versie.

De gratis versie voorziet in een volledige (google) vertaling van uw website in alle talen. Wilt u dat uw website ook in andere talen geindexeerd gaat worden in zoekmachines zoals Google, is de PRO versie een prima keuze. Hieronder vindt u een overzichtje van de diverse mogelijkheden:

GTranslate Free

Deze module maakt gebruik van de kracht van Google om uw webpagina te vertalen. Met 58 beschikbare talen zal uw site beschikbaar voor meer dan 98% van de internet gebruikers.

GTranslate Gratis functies

  • Verbergt “Betere voorstellen vertaling” pop-up
  • Verbergt Google bovenste frame na vertaling
  • Mouse over effect
  • analytics voorzien
  • Vlaggen gecombineerd in een bestand sneller wordt geladen
  • Optie om vertaalde pagina in een nieuw venster
  • Beschikbare stijlen Dropdown / Vlaggen / vlaggen met dropdown
  • Valid XHTML
  • Google Translate Element op uw site (Google Standaard vertaalmethode)

GTranslate Pro

GTranslate Pro is een aanvulling op de vrije taalkeuze met de volgende voordelen:

Zoekmachine vriendelijke URL’s (SEF)

U krijgt aparte URLs voor elke taal. Bijvoorbeeld de Franse versie van uw site zal bijvoorbeeld www.web-pepper.com/fr/ hebben.

Zoekmachine indexering van de vertaalde pagina’s

De verschillende zoekmachines zijn in staat de vertaalde pagina’s van uw website te indexeren voor een breder publiek. Dit is perfect voor online winkels en websites welke zich op de internationale markt richten. Mensen zullen in staat zijn uw website te vinden door te zoeken in hun eigen taal.

Verhoog AdSense clicks

AdSense-advertenties zullen veranderen afhankelijk van de geselecteerde taal.

vertaling caching

Vertaalde pagina’s worden gecached wat de laadtijd ten goede komt.

vertaling bewerken

U kunt uw vertalingen zelf verbeteren door handmatig bewerken.

 

GTranslate Enterprise

GTranslate Enterprise is een Translation Delivery Network (TDN), dat in een cloud-netwerk verantwoordelijk is voor uw buitenlandse content delivery. Er is geen noodzaak software te installeren op de server om uw site meertalig te maken. Je hoeft alleen maar in te schrijven en uw vertalingen van onze cloud-netwerk worden geleverd.

Men kan werken met een aparte (sub) domeinen voor elke taal. Bijvoorbeeld Spaanse versie van uw site zal beschikbaar zijn op http://es  . domain.com of optioneel http:// domain .es als je dat wilt.

Deze versie kan heel snel ingezet worden (in een paar minuten), waardoor het aantrekkelijk IS voor bedrijven die niet hun hele website willen of kunnen veranderen.

Het mooie van deze aanpak is dat het geen software veranderingen op de webserver vereist!

 

Welke talen worden ondersteund?

Afrikaans, Albanees, Arabisch, Armeens, Azerbeidzjaans, Baskisch, Wit-Russisch, Bulgaars, Catalaans, Chinees, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Ests, Filipijns, Fins, Frans, Gallisch, Georgisch, Duits, Grieks , Haïtiaans Creools, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, IJslands, Indonesisch, Iers, Italiaans, Japans, Koreaans, Lets, Litouws, Macedonisch, Maleis, Maltees, Noors, Perzisch, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch, Slowaaks, Sloveens, Spaans, Swahili, Zweeds, Thais, Turks, Oekraïens, Urdu, Vietnamees, Welsh, Jiddisch