...

WordPress Plugin Review: Woocommerce Payment Gateway per Product

door | jul 2016 | WordPress, WordPress Plugin Reviews

Ok, dus we hebben WordPress met WooCommerce om de webshop functionaliteit te regelen, maar je zou willen dat een specifiek product alleen op een specifieke manier te betalen is. Het kan namelijk zijn dat je producten levert die via iDeal te bestellen zijn, maar dat bijvoorbeeld een dienst contant bij aflevering betaald moet worden en niet vooraf via iDeal, PayPal of CreditCard.

Standaard is dit niet mogelijk in WooCommerce. Toch had een van onze klanten de wens en gingen wij op zoek naar een solide oplossing. Deze vonden we in de Woocommerce Payment Gateway per Product plugin van dreamfox.

Deze plugin voor WooCommerce kunt u de beschikbare betalingsgateways voor elk afzonderlijk product te selecteren. Als er geen keuze wordt gemaakt, dan is de standaard betaling gateways worden weergegeven.

De gratis versie is beperkt in de mogelijkheden (je kunt alleen gateways voor 10 producten te selecteren), maar voor minder dan €10 kunt u ongelimiteerd gebruik maken van deze plugin als u gebruik maakt van de premium versie.

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Met meer dan 25 jaar ervaring in IT-support, bouwde Ralph zijn eerste website in 1995. Hij heeft aan de slag gewerkt bij toonaangevende bedrijven waarbij hij inzicht verkreeg in hoe hij uitstekende support kan bieden.

Web-Pepper host, bouwt en onderhoudt WordPress websites & Social Media voor bedrijven die de kracht van internet begrijpen en hiermee het beste voor hun bedrijf willen behalen. Onze service bestaat niet alleen uit het bouwen van een mooie, goed functionerende website. Met Web-Pepper heb je de sparringpartner gevonden, waarmee we samen het beste uit het internet halen voor jouw bedrijf.

Ralph de Groot

CTO , Web-Pepper

Zoeken

Hulp nodig?

SiteGround Nieuws

De nieuwsblog van onze huis hostingmaatschappij.

Interessant voor al onze klanten.