Communiceren met je klanten

Sinds de uitbraak van het Corona Virus hebben heel veel website eigenaren, vooral ondernemers de behoefte om via hun website zaken onder de aandacht te brengen. Websites zijn hier natuurlijk bijzonder voor geschikt.

Bij Web-Pepper werken we met service-contracten en kunnen wij dit voor onze klanten regelen, het plaatsen van dit soort informatie heeft voor ons een hoge prioriteit.

Alleen… niet iedereen met een WordPress website is een klant van ons en in deze tijden vinden wij dat we elkaar moeten helpen: Samen staan we sterk.

Hieronder kun je een tutorial video bekijken hoe je de plugin BOXZILLA kunt gebruiken om deze in je WordPress website te plaatsen en te onderhouden.

De Boxzilla Tutorial video

Tips voor de inhoud

  • Houd het kort en bondig
  • Houd je berichtgeving centraal, wat er kan en mag, en dus wat je wilt communiceren kan per dag veranderen, zorg dat mensen op 1 plaats binnen je website kunnen lezen hoe-en-wat (en dus niet in 10 nieuwsberichten).
  • Wil je meer zeggen dan in 1 popup past: maak een pagina in je website waar je alles op zet en link in de popup naar die pagina.
  • Snap je het niet, kom je er niet uit, heb je hulp nodig: neem contact met ons op!

Problemen met Menu voor de popup

Soms komt het voor de de popup-box achter het menu terecht komt. Dan kun je onderstaande CSS gebruiken om dat te voorkomen:

/* Boxzilla Header conflict solution */
#main-header {
z-index: 998;
}
#top-header {
z-index: 999;
}

Voor andere problemen met de plugin kun terecht in het forum van de plugin-bouwer of kun je contact opnemen met ons.