Veel gestelde vragen

aan Web-Pepper

NO NONSENSE

BETROUWBAAR

BETROKKEN

BEREIKBAAR

Onze Antwoorden


Hoe lang doen jullie dit al?
We bouwde onze eerste website in 1995. Al sinds 2006 werken we nog uitsluitend in WordPress.
Kan ik jullie portfolio bekijken?
Ons portfolio kun je hier vinden. Daar staat een selectie van ons werk. Ook op onze Blog worden al onze projecten geplaatst.
Kan ik jullie referenties ergens zien?
Graag zelfs! Bekijk onze referenties hier.
Hoe lang duurt de ontwikkelingsfase?
Afhankelijk van het project zal deze periode tussen de 4 en 8 weken in beslag nemen. Wij hanteren standaard een streeftijd van 6 weken.
Hosten jullie mijn website of moet ik dat zelf regelen?
Al onze websites met een service-pakket worden door ons gehost. Dit om er 100% zeker van te zijn dat we de beste resultaten voor je kunnen boeken. Wij werken nauw samen met 1 van de 3 wereldwijde aanbevolen hosting maatschappijen voor WordPress.
Hoeveel webruimte krijg ik standaard?
Standaard is er 10 GB webruimte beschikbaar, genoeg voor 99% van onze websites.
Kan ik mijn webruimte uitbreiden?
Natuurlijk! Als het nodig is kunnen we een groter account voor je regelen, of zelfs je eigen server laten plaatsen.
Krijg ik ook email bij mijn account?
Natuurlijk! Binnen ons service-pakket kun je onbeperkt e-mailadressen krijgen. De mailboxen hebben een maximum capaciteit van 2 GB.
Web-Pepper werkt met een standaard-opdracht. Wat houdt dat in?
Wij hebben een standaard “opdracht tot dienstverlening” welke geschikt gemaakt is voor de gemiddelde klant. Daarbinnen zijn feitelijk alle zaken opgenomen die je nodig hebt om gewoon een goede website te hebben en diverse zaken daarom heen voor je te regelen.
Wat zit er in jullie standaard-opdracht?

Standaard in ons pakket:

 • Volledige Restyling, Onderhoud & Ondersteuning WordPress Website
 • Volledige Server & Plugin updates gedurende opdracht periode
 • Uitgebreide beveiligingsoptimalisatie
 • Uitgebreide SEO inrichting
 • Uitgebreide statistieken binnen de website
 • 1x .nl of .com domeinnaam
 • 1x .nl webhosting pakket – (10 Gb Webruimte / standaard statistieken) Hosting – Amsterdam of Eemshaven Server
Mijn website is niet gericht op de Nederlandse markt, moet mijn server dan in Amsterdam staan?

Hoe fantastisch de infrastructuur in Nederland ook is, het mooiste is als je website server zo dicht mogelijk bij je doelgroep staat. Wij kunnen bij onze host je website onderbrengen in:

 • Amsterdam (NL)
 • Eemshaven (NL)
 • Londen (UK)
 • Chicago (USA)
 • Singapore (SG)

Voor plaatsing anders dan Amsterdam betaal je niets extra. Verhuizingen van het ene naar het andere serverpark zijn tegen vergoeding mogelijk.

Ik krijg een standaard-opdracht, krijg ik nu ook een standaard website?
Nee, ieder project is uniek en al onze websites worden vanaf de basis opnieuw opgebouwd. Je krijgt geen kopietje van een andere website waarin we een logo en een kleur veranderen. Je website wordt helemaal op maat voor jouw bedrijf gemaakt.
Wordt mijn website responsive?
Ja, alle websites die we maken worden zo gemaakt dat ze zowel op een computer, een tablet als een telefoon mooi in beeld komen en correct functioneren.
Krijg ik een contract?
Ja, je krijgt een keurige overeenkomst met specificaties en algemene voorwaarden. Alles heel duidelijk en overzichtelijk, geen verrassingen.
Wat is mijn contractperiode?
Onze dienstverlening start standaard met een opdracht tot dienstverlening voor de periode van 12 maanden. Daarna gaat deze automatisch over naar een contract onbepaalde tijd. Na 12 maanden heb je een opzegtermijn van 3 maanden.
Zijn er extra's mogelijk? Wat zijn mogelijk extra kosten?
Extra’s zijn mogelijk. Extra kosten worden altijd vooraf met je besproken, je krijgt nooit onverwachts een factuur van ons.

Voorbeelden van extra’s zijn bijvoorbeeld

 • Extra domeinnamen
 • Extra webruimte
 • Grotere mailboxen
 • Een specifiek voor jouw website bedoelde premium plugin
 • Extra opleidingen
Wat is mijn opzegtermijn?
Na 12 maanden heb je een opzegtermijn van 3 maanden.
Van wie is de website na opzegging?
De website is en blijft altijd eigendom van de klant. Dit geldt ook voor de bijhorende domeinnamen.
Hoe houden jullie nieuwe technologieën bij?
Wij blijven continue doorontwikkelen. Door steeds nieuwe projecten te doen leren wij ieder project weer nieuwe dingen. Ook volgen wij meerdere trainingen en opleidingen per jaar om bij te blijven en volgen wekelijks webinars van diverse specialisten.
Krijg ik training om te leren hoe ik mijn website aan kan passen?
In ons service-pakket is een halve dag training opgenomen. We leggen je dan de basis uit hoe je dingen aan kunt passen in je website. Uiteraard zullen we je altijd helpen door je met raad en daad bij te staan.
Wat kan ik aan ondersteuning verwachten na het lanceren van mijn website?
Onze service bestaat niet alleen uit het bouwen van een mooie, goed functionerende website. Met Web-Pepper heb je de sparringpartner gevonden, waarmee we samen het beste uit het internet halen voor jouw bedrijf.
Hoe worden updates behandeld?
Updates die je ons per mail aanlevert worden binnen 24 uur uitgewerkt.
Wat zijn jullie openingstijden?

Onze gebruikelijke kantooruren zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Bij calamiteiten kunnen onze klanten 24 uur per dag op ons rekenen, 7 dagen in de week.

Hoe worden WordPress en Plugin updates behandeld?
Wij scannen meerdere malen per dag of er updates van WordPress en plugins zijn. Bij vitale updates worden deze direct uitgevoerd. Normale updates van WordPress en plugins doen wij meerdere malen per week.
Heb ik na het openen volledig toegang tot mijn website?
De meeste van onze klanten hebben voldoende rechten in hun website om aan te kunnen passen wat ze willen aanpassen. Een klant kan, op verzoek, ook beschikking krijgen tot een administrator-account.
Gebruiken jullie gratis of premium plugins? Als er een premium is moet ik dan de licentie kopen of doen jullie dat?
Wij maken zeker gebruik van diverse premium plugins en templates. De regel voor de kosten is redelijk simpel: Als een plugin bruikbaar is voor al onze klanten nemen wij de kosten voor onze rekening. Is de licentie van een premium-plugin per domein geregeld zullen we deze aan je door moeten berekenen als extra.
Wat gebeurd er als mijn website offline raakt?
We doen er natuurlijk alles aan om dit te voorkomen. Zelf checken we dagelijks meerder keren of al onze websites online en functionerend zijn. Mocht er toch iets misgaan zal onze hostingmaatschappij dit direct oppakken. Zij zijn 24/7/365 bemand en bereikbaar.
Richten jullie Social Media kanalen in?
Zeker! We zullen in overleg met je alle nodige kanalen inrichten voor je, of… als ze al bestaan, je huidige inrichting nalopen om samen te kijken of en waar het anders-beter kan.
Krijg ik Google Analytics?
Google Analytics wordt standaard ingericht in onze dienstverlening.
Verifiëren jullie de website in Google Webmaster Tools?
Al onze websites worden opgenomen in Google Webmaster Tools (tegenwoordig Google Search Console).
Kan ik formulieren gebruiken? Wordt deze data online bewaard of alleen naar mijn inbox verzonden?
Uiteraard kunnen we formulieren voor je maken en de data kan zowel online in je website bewaard worden als per email verzonden worden naar je inbox.
Wie schrijft mijn teksten?
Dit kun je zelf doen of, indien gewenst, kunnen wij dit voor je laten verzorgen door een professionele tekstschrijver. Het is ook mogelijk om je teksten te laten redigeren. Dit zijn overigens wel extra diensten.
Wat verwachten jullie van mij als klant?
We verwachten dat je tijdig materiaal aanlevert dat wij nodig hebben om zaken goed en tijdig uit te werken.
Wat gebeurd er tijdens vakanties?
Wij zijn er volledig van bewust dat het internet 24/7 doorgaat en er ook volledig op ingericht dat we altijd bereikbaar zijn. Ook tijdens vakanties.
Kan ik ook een webshop krijgen in WordPress?
Natuurlijk kan dat. Er zijn diverse mogelijkheden om zaken online af te laten rekenen. Niet alleen een complete webshop maar ook online-verkoop van ebooks, trainigen of betaalde toegang tot je website zijn mogelijk.
Welke types beveiliging krijgt mijn website?
Standaard krijgt iedere website SSL zodat je bezoekers veilig de website kunnen bezoeken. Daarnaast worden er in WordPress diverse zaken geregeld om je website veilig te houden. Dit doen we onder andere met WordFence. Ook op server gebied zijn er diverse zaken goed geregeld.
Wordt de SEO geregeld?
Natuurlijk! Iedere website wordt voorzien van een gedegen basis voor de zoekmachine-optimalisatie (SEO). Daarnaast zijn er nog extra mogelijkheden om je website nog beter gevonden te laten worden.
Wij voelen ons niet als klant bij Web-Pepper. Wij zien hun team als onze partners en vice versa. We bouwen al jaren SAMEN aan de vele websites die Web-Pepper op perfecte wijze weet vorm te geven.

Henk Abbink - EMP Esdonk Management & Productions
Web-Pepper zorgt voor het onderhoud van onze sites en geeft pro-actief tips om de site beter te maken. Altijd snelle service en oplossingen.

Michael Pilarczyk - Mastermind Academy
Betrouwbaar, Behulpzaam, Integer, Kundig. Als ik Web-Pepper nodig heb zijn ze er altijd voor me!

Jan Vayne - Vayne Music
Web-Pepper werkt zeer snel en heeft goede ideeën. Het is fijn dat de website in goede handen is, zodat ik me vooral met mijn bedrijf bezig kan houden.

Micky Jooren - Visagie-Opleidingen.nl
Web-pepper is echt van #Derrrannn! Respect voor het vooruit en het meedenken, kortom een voortreffelijke samenwerking.

Gert Jakobs
Web-Pepper is de steun en toeverlaat van mijn website, echt de rots in de branding die de technische kant verzorgt waar ik niets mee heb en niets van snap.

Isabel Boerdam - De Hippe Vegetariër
Het fijne aan Web-Pepper is dat ze meedenken, zelf met ideeën komen om je website nog beter te maken.

Amande & Janneke - Foodsisters.nl
Het maken van een website wordt door de samenwerking met Web-Pepper makkelijker en je krijgt een TOP-resultaat! Bedankt!

Sanne van Paassen
Web-Pepper denkt echt met je mee en heeft super veel kennis in huis om een mooie én effectieve website te bouwen.

Anne Neijnens

Heb je nog aanvullende vragen?


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spicing up the web since 1995

Hylke Bonnema
Green Chi Academy
Green Food Lab
Claudia Vesters
Nationale Week Zonder Vlees
Puur Suzanne
Joshanti
Micky Jooren
Jan Vayne
Mastermind Academy
Moondogs
Snackbar Jopie Veghel
Gert Jacobs
Erik Arendonk
Way Beyond Words
Personal Success Mentor
Flyboard World
Pluim & Sports
Bonte Bij
Shuttlewise
ServicePat
Willem Gunneman
Invictus

Houd je focus op je Core-Business

We willen dat jij je bezig kunt houden met je Core-Business en niet met de techniek en mogelijkheden van je website! Neem contact met ons op en ontdek de kracht van samenwerking met Web-Pepper
× Hoe kunnen we je helpen?