...

Veel gestelde vragen

aan Web-Pepper

NO NONSENSE

BETROUWBAAR

BETROKKEN

BEREIKBAAR

Onze Antwoorden


Hoe lang duurt de ontwikkelingsfase?
Afhankelijk van het project zal deze periode tussen de 4 en 8 weken in beslag nemen. Wij hanteren standaard een streeftijd van 6 weken.
Van wie is de website na opzegging?
De website is en blijft altijd eigendom van de klant. Dit geldt ook voor de bijhorende domeinnamen.
Hoe houden jullie nieuwe technologieën bij?
Wij blijven continue doorontwikkelen. Door steeds nieuwe projecten te doen leren wij ieder project weer nieuwe dingen. Ook volgen wij meerdere trainingen en opleidingen per jaar om bij te blijven en volgen wekelijks webinars van diverse specialisten.
Krijg ik training om te leren hoe ik mijn website aan kan passen?
In ons service-pakket is een halve dag training opgenomen. We leggen je dan de basis uit hoe je dingen aan kunt passen in je website. Uiteraard zullen we je altijd helpen door je met raad en daad bij te staan.
Wat kan ik aan ondersteuning verwachten na het lanceren van mijn website?
Onze service bestaat niet alleen uit het bouwen van een mooie, goed functionerende website. Met Web-Pepper heb je de sparringpartner gevonden, waarmee we samen het beste uit het internet halen voor jouw bedrijf.
Heb ik na het openen volledig toegang tot mijn website?
De meeste van onze klanten hebben voldoende rechten in hun website om aan te kunnen passen wat ze willen aanpassen. Een klant kan, op verzoek, ook beschikking krijgen tot een administrator-account.
Wat gebeurd er als mijn website offline raakt?
We doen er natuurlijk alles aan om dit te voorkomen. Zelf checken we dagelijks meerder keren of al onze websites online en functionerend zijn. Mocht er toch iets misgaan zal onze hostingmaatschappij dit direct oppakken. Zij zijn 24/7/365 bemand en bereikbaar.
Wat verwachten jullie van mij als klant?
We verwachten dat je tijdig materiaal aanlevert dat wij nodig hebben om zaken goed en tijdig uit te werken.
Welke types beveiliging krijgt mijn website?

Standaard krijgt iedere website SSL zodat je bezoekers veilig de website kunnen bezoeken. Daarnaast worden er in WordPress diverse zaken geregeld om je website veilig te houden. Dit doen we onder andere met de beveiligings- en optimalisatie plugins van onze host. Ook op server gebied zijn er diverse zaken goed geregeld.

Wordt de SEO geregeld?
Natuurlijk! Iedere website wordt voorzien van een gedegen basis voor de zoekmachine-optimalisatie (SEO). Daarnaast zijn er nog extra mogelijkheden om je website nog beter gevonden te laten worden.

Heb je nog aanvullende vragen?


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spicing up the web since 1995

Hylke Bonnema
Green Chi Academy
Green Food Lab
Claudia Vesters
Nationale Week Zonder Vlees
Puur Suzanne
Joshanti
Micky Jooren
Jan Vayne
Mastermind Academy
Moondogs
Snackbar Jopie Veghel
Gert Jacobs
Erik Arendonk
Way Beyond Words
Personal Success Mentor
Flyboard World
Pluim & Sports
Bonte Bij
Shuttlewise
ServicePat
Willem Gunneman
Invictus

Houd je focus op je core-business

We willen dat jij je bezig kunt houden met je core-business en niet met de techniek en mogelijkheden van je website!

Neem contact met ons op en ontdek de kracht van samenwerking met Web-Pepper

Geen vraag is te gek of teveel. Door de persoonlijke aanpak staan ze altijd voor je klaar en kunnen snel schakelen. Zeer tevreden dus.
Web-Pepper heeft mij, door goede ondersteuning, een enthousiast gevoel gegeven om aan de slag te gaan.
Prettig contact met altijd een duidelijke uitleg en snelle reacties!
Ik ben super blij met alle hulp die ik krijg van Web-Pepper voor mijn blog. Ralph heeft mijn website gebouwd en daarnaast hebben we ook vaak contact als ik weer nieuwe dingen wil op mijn website. Hij heeft veel ervaring en daarnaast is het contact ook erg persoonlijk, zo bellen we af en toe even om dingen te overleggen. Ik ben erg tevreden over de service en raad Wep-pepper aan iedereen aan!
Zeer tevreden over werkwijze Web-Pepper. Snel, verstand van zaken, denken 2 stappen vooruit, goed bereikbaar.
We zijn heel blij dat we Wep-Pepper hebben gekozen om mee samen te werken voor onze site. Betrokken, professioneel en Ralph legt ook alles goed uit zodat je zelf ook veel kunt. Goed bereikbaar en zorgt niet alleen voor een technisch goede site, maar denkt in alles heel fijn mee. Wij zijn er heel blij mee en kunnen het zeker aanraden om mee samen te gaan werken!
Fijn bedrijf om mee samen te werken, snel en meedenkend in oplossingen!
Fijne club mensen. Ralph geeft je het gevoel alles uit zijn handen te laten vallen voor jou. Echt heel fijn. Het meeste is dan ook heel snel geregeld.
All 5 stars here for these professionally working webbies! I would gladly to add a special 6th star for theirs exceptional flexibility.. We're a working with Web-Pepper for years now in different projects and it feels like a marriage but without the downs 😉
Super service, zeer tevreden over mijn nieuwe website. Echt een aanrader.
Supergoed website bouwer. Hij maakt wat je wilt en vooral ook wat werkt! Ralph reageert altijd heel snel en maakt echt professionele en marketing sterke websites. Ook denkt hij mee met je hele business, superfijn!
Fijn meedenkend bedrijf!
Ralph heeft verstand van zaken, prettig in de omgang en komt zijn afspraken na. Aanrader!
Meedenkend, deskundig en een fijne zakelijke relatie
Web-Pepper is creatief, snel, professioneel, denkt mee, geduldig. Heel fijn om mee samen te werken!
Ralph is mijn ware held in donkere en lichte dagen. Staat altijd voor mij en mijn bedrijf klaar. Super goed bereikbaar en immens gemotiveerd. Ralph bedankt voor alles zover. (en alvast voor alles wat er vast en zeker nog gaat komen 😉 )
Ik werk enige tijd met Web-Pepper samen en ik geniet van de samenwerking. Voor de Healey vereniging verzorg ik het onderhoud van de website. Vanuit de vereniging komen allerlei verzoeken die technische en operationele gevolgen met zich meebrengen.Web-Pepper is de juiste persoon om hier invulling aan te geven. Zij overzien snel de situatie, horen alles aan en komen dan met één of twee treffende vragen die je aan het denken zet: wil ik dit eigenlijk wel en wil ik het op de manier waarop ik het bedacht had?Sowieso fijn dat er iemand met je meedenkt! En ongeacht mijn keuze, Web-Pepper geeft hier snel en effectief invulling. Helemaal top!
a close partner in web development and not just a provider
Altijd ongelooflijk snelle respons. Een ervaren rot in het vak met enorm veel expertise met een ongelooflijke drive om elke vraag zo snel mogelijk op te lossen. Topper!
Web-Pepper is vakkundig en altijd bereid om nauwkeurig naar je wensen te luisteren. Aan de hand daarvan gaat Web-Pepper voortvarend aan de slag om je ideeën uit te voeren.
Door de fijne communicatie, goede kwaliteit en het nakomen van afspraken is de samenwerking met Web-Pepper een aanrader. Ralph adviseert waar nodig, is professioneel en snel. Breng je ideeën naar Web-Pepper en je krijgt er een professionele website voor terug!
Top bedrijf! Werken snel, accuraat en denken goed mee! Aan iedereen die zijn bedrijf serieus neemt en professioneel te werk wilt gaan een aanrader!
Prettige en snelle communicatie, proactief en meedenkend, professioneel en natuurlijk een mooi eindproduct. Erg blij mee!
Ralph reageert op elke vraag ontzettend snel. Hij stuurt duidelijke instructiefilmpjes waardoor het probleem niet alleen opgelost wordt, maar het ook duidelijk is waar het probleem vandaan kwam. Van harte aan te bevelen!
Niet alleen webdesign, maar een zeer professioneel bedrijf die met je meedenkt wanneer nodig. Op bijna al je (online)vragen hebben zij het antwoord en zo niet, weten ze je met de juiste mensen in contact te brengen. Ik raad Webpepper ten zeerste aan..!
Super! Ralph heeft mijn website jaren terug gered nadat ik gehackt was en sindsdien altijd tevreden geweest.
Web-Pepper staat altijd klaar!. Werkt snel èn accuraat voor de website van Vayne Music BV
Wat een geweldig bedrijf is dit. Ze denken mee, zijn er als je ze nodig hebt, nemen de tijd. Zijn kritisch. Fijne mensen om mee samen te werken. Een echte aanrader!
Web-Pepper denkt met je mee en is altijd razendsnel met antwoorden. Voor je het weet ben je weer goed verder geholpen. Ze hebben altijd een oplossing en komen ook uit zichzelf met ideeën. Ze staan altijd met veel enthousiasme voor je klaar. Zeker een aanrader!
Super snelle reacties op ieder vraagstuk, altijd bereid te helpen en inhoudelijk mee te denken. Heel fijn contact via mail, whatsapp en zelfs instructiefilmpjes. 100% aan te raden!
Web-Pepper is een goed bedrijf wat meedenkt in alles!!
Web-Pepper is ontzettend fijn om mee te communiceren, snel en denkt over alles mee. Ik ben heel erg tevreden met de service die zij aanbieden!
js_loader