...

Referenties

van Web-Pepper

NO NONSENSE

BETROUWBAAR

BETROKKEN

BEREIKBAAR

Onze ambassadeurs aan het woord


Web-Pepper.nl
5.0
Gebaseerd op 70 beoordelingen
Zonderzooi
Zonderzooi
Ik ben super blij met alle hulp die ik krijg van Web-Pepper voor mijn blog. Ralph heeft mijn website gebouwd en daarnaast hebben we ook vaak contact als ik weer nieuwe dingen wil op mijn website. Hij heeft veel ervaring en daarnaast is het contact ook erg persoonlijk, zo bellen we af en toe even om dingen te overleggen. Ik ben erg tevreden over de service en raad Wep-pepper aan iedereen aan!
micky jooren
micky jooren
hans jonkergouw
hans jonkergouw
Anne
Anne
Erik Arendonk
Erik Arendonk
Coen Van de Geijn
Coen Van de Geijn
Kennis, service en passie in een bedrijf. Maar vooral, altijd oplossingsgericht meedenken!
Natural HorseMo
Natural HorseMo
Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking met Web-Pepper! Zeer profesioneel en betrouwbaar. Echt met passie voor het vak. Een aanrader!
Mieke Epker
Mieke Epker
Floor S
Floor S
Ralph denkt altijd mee in oplossingen, is onwijs flexibel, erg behulpzaam en staat 24/7 klaar voor vragen!
Annemieke Van Erp
Annemieke Van Erp
Anne Suppers
Anne Suppers
Kevin van der Steen
Kevin van der Steen
Prettige en snelle communicatie, proactief en meedenkend, professioneel en natuurlijk een mooi eindproduct. Erg blij mee!
Marijke Beens
Marijke Beens
Ze hebben veel kennis, ervaring en denken mee met de klant naar een oplossing. Ook bieden ze een hele fijne en snelle service. 🙌
JP Domen
JP Domen
Lekker Vega
Lekker Vega
All 5 stars here for these professionally working webbies! I would gladly to add a special 6th star for theirs exceptional flexibility.. We're a working with Web-Pepper for years now in different projects and it feels like a marriage but without the downs 😉
Albertine Brinkman
Albertine Brinkman
Web-Pepper staat altijd klaar!. Werkt snel èn accuraat voor de website van Vayne Music BV
Patricia van Dienst
Patricia van Dienst
Vanavond supersnel en goed geholpen!
Vera van Alebeek
Vera van Alebeek
Door de fijne communicatie, goede kwaliteit en het nakomen van afspraken is de samenwerking met Web-Pepper een aanrader. Ralph adviseert waar nodig, is professioneel en snel. Breng je ideeën naar Web-Pepper en je krijgt er een professionele website voor terug!
Ingeborg Prins
Ingeborg Prins
Super snelle reacties op ieder vraagstuk, altijd bereid te helpen en inhoudelijk mee te denken. Heel fijn contact via mail, whatsapp en zelfs instructiefilmpjes. 100% aan te raden!
Suzanne
Suzanne
Inge De Heij
Inge De Heij
Web-Pepper heeft mij, door goede ondersteuning, een enthousiast gevoel gegeven om aan de slag te gaan.
By Marielle -Kinderfeestjes en workshops
By Marielle -Kinderfeestjes en workshops
Super service, zeer tevreden over mijn nieuwe website. Echt een aanrader.
Leo Lambers
Leo Lambers
Web-Pepper is vakkundig en altijd bereid om nauwkeurig naar je wensen te luisteren. Aan de hand daarvan gaat Web-Pepper voortvarend aan de slag om je ideeën uit te voeren.
Ingrid Vromans
Ingrid Vromans
Geen vraag is te gek of teveel. Door de persoonlijke aanpak staan ze altijd voor je klaar en kunnen snel schakelen. Zeer tevreden dus.
Laura B
Laura B
Super! Ralph heeft mijn website jaren terug gered nadat ik gehackt was en sindsdien altijd tevreden geweest.
Maikel Frederiks
Maikel Frederiks
Fablefactory BV
Fablefactory BV
Q-vention
Q-vention
Astrid van Haren
Astrid van Haren
Ralph is toegewijd, reageert heel snel, servicegericht, weet oplossingen te vinden, denkt mee. We hebben nu een prachtige website, super tof
Nanda van Esdonk
Nanda van Esdonk
Ralph heeft verstand van zaken, prettig in de omgang en komt zijn afspraken na. Aanrader!
Danielle Meyboom
Danielle Meyboom
Fijn meedenkend bedrijf!
Merel Teunis
Merel Teunis
Web-Pepper is ontzettend fijn om mee te communiceren, snel en denkt over alles mee. Ik ben heel erg tevreden met de service die zij aanbieden!
Enzab
Enzab
Prettig contact met altijd een duidelijke uitleg en snelle reacties!
Petra Van Hoorde
Petra Van Hoorde
Altijd ongelooflijk snelle respons. Een ervaren rot in het vak met enorm veel expertise met een ongelooflijke drive om elke vraag zo snel mogelijk op te lossen. Topper!
autismehuis NL
autismehuis NL
Zeer tevreden over werkwijze Web-Pepper. Snel, verstand van zaken, denken 2 stappen vooruit, goed bereikbaar.
Ruud Prins
Ruud Prins
Update (mei 2023):Voor een klant heb ik het verzoek gekregen om de bestaande website verder te optimaliseren. Het betreft een audio speciaal zaak met zeer exclusieve audio en een webshop. De webshop is ingericht voor het etaleren van het aanbod en met de komst van een importeursschap van meerdere merken, was het tijd om de website 'onder handen' te nemen.Daar komt veel uitzoekwerk aan te pas; welke technische oplossingen passen het beste bij de wensen van de klant? Web-Pepper (Ralph de Groot) heeft een enorm netwerk en kennis van zaken. Zoals hieronder ook staat beschreven, denkt Ralph altijd met je mee. Hij stelt de juiste vragen zodat je snel tot de kern komt en ook vanuit de juiste (kern)vraag op zoek gaat naar de oplossing. En die oplossing heeft Web-Pepper altijd! Als de oplossing niet direct geboden wordt, dan is er altijd wel iemand binnen het netwerk van Web-Pepper met de oplossing.----Ik werk enige tijd met Web-Pepper samen en ik geniet van de samenwerking. Voor de Healey vereniging verzorg ik het onderhoud van de website. Vanuit de vereniging komen allerlei verzoeken die technische en operationele gevolgen met zich meebrengen.Web-Pepper is de juiste persoon om hier invulling aan te geven. Zij overzien snel de situatie, horen alles aan en komen dan met één of twee treffende vragen die je aan het denken zet: wil ik dit eigenlijk wel en wil ik het op de manier waarop ik het bedacht had?Sowieso fijn dat er iemand met je meedenkt! En ongeacht mijn keuze, Web-Pepper geeft hier snel en effectief invulling. Helemaal top!
Gerard Sangen
Gerard Sangen
Mathijs Wagenaar
Mathijs Wagenaar
Fijn bedrijf om mee samen te werken, snel en meedenkend in oplossingen!
Beagleanouk 2006
Beagleanouk 2006
Web-Pepper is een goed bedrijf wat meedenkt in alles!!
Gert Jakobs
Gert Jakobs
Robbert Woudstra
Robbert Woudstra
Frans De Jong
Frans De Jong
Tischa Kleyn
Tischa Kleyn
Jan Vayne
Jan Vayne
Sien
Sien
Ralph reageert op elke vraag ontzettend snel. Hij stuurt duidelijke instructiefilmpjes waardoor het probleem niet alleen opgelost wordt, maar het ook duidelijk is waar het probleem vandaan kwam. Van harte aan te bevelen!
Pure Horse
Pure Horse
Hele fijne samenwerking! Aanrader 😃
Jos Frederiks
Jos Frederiks
Claudia Vesters
Claudia Vesters
Ronald Martens
Ronald Martens
Top bedrijf! Werken snel, accuraat en denken goed mee! Aan iedereen die zijn bedrijf serieus neemt en professioneel te werk wilt gaan een aanrader!
HH Finance
HH Finance
Web-Pepper denkt met je mee en is altijd razendsnel met antwoorden. Voor je het weet ben je weer goed verder geholpen. Ze hebben altijd een oplossing en komen ook uit zichzelf met ideeën. Ze staan altijd met veel enthousiasme voor je klaar. Zeker een aanrader!
Lisa Stel
Lisa Stel
Professionele werkwijze, goed bereikbaar en Ralph denkt graag mee om het beste uit je website & bedrijf te halen!
Stichting Nationale Week Zonder Vlees
Stichting Nationale Week Zonder Vlees
Altijd en overal direct support! Staan dag en nacht voor je klaar!
Xander Pronk
Xander Pronk
Angelique Freijer
Angelique Freijer
Fijne club mensen. Ralph geeft je het gevoel alles uit zijn handen te laten vallen voor jou. Echt heel fijn. Het meeste is dan ook heel snel geregeld.
Isabel Boerdam
Isabel Boerdam
Edwin Stok
Edwin Stok
Meedenkend, deskundig en een fijne zakelijke relatie
H. Abbink
H. Abbink
a close partner in web development and not just a provider
De Veganistische Keuken
De Veganistische Keuken
We zijn heel blij dat we Wep-Pepper hebben gekozen om mee samen te werken voor onze site. Betrokken, professioneel en Ralph legt ook alles goed uit zodat je zelf ook veel kunt. Goed bereikbaar en zorgt niet alleen voor een technisch goede site, maar denkt in alles heel fijn mee. Wij zijn er heel blij mee en kunnen het zeker aanraden om mee samen te gaan werken!
Amber van Ommeren
Amber van Ommeren
Ralph is mijn ware held in donkere en lichte dagen. Staat altijd voor mij en mijn bedrijf klaar. Super goed bereikbaar en immens gemotiveerd. Ralph bedankt voor alles zover. (en alvast voor alles wat er vast en zeker nog gaat komen 😉 )
Karin vD
Karin vD
Web-Pepper is creatief, snel, professioneel, denkt mee, geduldig. Heel fijn om mee samen te werken!
Danna van Daal
Danna van Daal
Natuurlijk Bij Kaat
Natuurlijk Bij Kaat
Wat een geweldig bedrijf is dit. Ze denken mee, zijn er als je ze nodig hebt, nemen de tijd. Zijn kritisch. Fijne mensen om mee samen te werken. Een echte aanrader!
Céline van Aalst - Your Voice Power
Céline van Aalst - Your Voice Power
Supergoed website bouwer. Hij maakt wat je wilt en vooral ook wat werkt! Ralph reageert altijd heel snel en maakt echt professionele en marketing sterke websites. Ook denkt hij mee met je hele business, superfijn!
Web Pepper
Web Pepper
Maximaliseer de impact van het internet voor jouw bedrijf met de expertische ondersteuning van Web-Pepper. Wij bieden complete bouw en onderhoudsdiensten voor zowel jouw WordPress website als social media aan, zodat jij je kunt richten op je core-business.Bij Web-Pepper bieden we meer dan alleen de bouw van een mooie en functionele website. Wij dienen als jouw strategische partner, waarbij wij samenwerken om het maximale uit het internet te halen voor het succes van jouw bedrijf.
Hugo vd Elzen
Hugo vd Elzen
Super
Jeroen van der Reep
Jeroen van der Reep
Niet alleen webdesign, maar een zeer professioneel bedrijf die met je meedenkt wanneer nodig. Op bijna al je (online)vragen hebben zij het antwoord en zo niet, weten ze je met de juiste mensen in contact te brengen. Ik raad Webpepper ten zeerste aan..!
Edith van den Hanenberg
Edith van den Hanenberg
Evalien ter Beek
Evalien ter Beek
Denkt mee, niets is te gek en je kan alles bespreken. Het product wat je krijgt is duidelijk afgestemd op mijn eigen wensen. Er worden duidelijke en praktische adviezen gegeven passende bij je bedrijf. Zeer goed bereikbaar en efficient, wat wil je nog meer?
Jolanda Robert
Jolanda Robert
js_loader
Hylke Bonnema
Green Chi Academy
Green Food Lab
Claudia Vesters
Nationale Week Zonder Vlees
Puur Suzanne
Joshanti
Micky Jooren
Jan Vayne
Mastermind Academy
Snackbar Jopie Veghel
Gert Jacobs
Erik Arendonk
Way Beyond Words
Personal Success Mentor
Flyboard World
Pluim & Sports
Bonte Bij
Shuttlewise
ServicePat
Willem Gunneman
Invictus

Houd je focus op je core-business

Wij vinden het belangrijk dat jij je bezig kunt houden met je core-business en niet met de techniek en mogelijkheden van je website!

Neem contact met ons op en ontdek de kracht van samenwerking met Web-Pepper

Prettig contact met altijd een duidelijke uitleg en snelle reacties!
We zijn heel blij dat we Wep-Pepper hebben gekozen om mee samen te werken voor onze site. Betrokken, professioneel en Ralph legt ook alles goed uit zodat je zelf ook veel kunt. Goed bereikbaar en zorgt niet alleen voor een technisch goede site, maar denkt in alles heel fijn mee. Wij zijn er heel blij mee en kunnen het zeker aanraden om mee samen te gaan werken!
Wat een geweldig bedrijf is dit. Ze denken mee, zijn er als je ze nodig hebt, nemen de tijd. Zijn kritisch. Fijne mensen om mee samen te werken. Een echte aanrader!
Altijd ongelooflijk snelle respons. Een ervaren rot in het vak met enorm veel expertise met een ongelooflijke drive om elke vraag zo snel mogelijk op te lossen. Topper!
Update (mei 2023):Voor een klant heb ik het verzoek gekregen om de bestaande website verder te optimaliseren. Het betreft een audio speciaal zaak met zeer exclusieve audio en een webshop. De webshop is ingericht voor het etaleren van het aanbod en met de komst van een importeursschap van meerdere merken, was het tijd om de website 'onder handen' te nemen.Daar komt veel uitzoekwerk aan te pas; welke technische oplossingen passen het beste bij de wensen van de klant? Web-Pepper (Ralph de Groot) heeft een enorm netwerk en kennis van zaken. Zoals hieronder ook staat beschreven, denkt Ralph altijd met je mee. Hij stelt de juiste vragen zodat je snel tot de kern komt en ook vanuit de juiste (kern)vraag op zoek gaat naar de oplossing. En die oplossing heeft Web-Pepper altijd! Als de oplossing niet direct geboden wordt, dan is er altijd wel iemand binnen het netwerk van Web-Pepper met de oplossing.----Ik werk enige tijd met Web-Pepper samen en ik geniet van de samenwerking. Voor de Healey vereniging verzorg ik het onderhoud van de website. Vanuit de vereniging komen allerlei verzoeken die technische en operationele gevolgen met zich meebrengen.Web-Pepper is de juiste persoon om hier invulling aan te geven. Zij overzien snel de situatie, horen alles aan en komen dan met één of twee treffende vragen die je aan het denken zet: wil ik dit eigenlijk wel en wil ik het op de manier waarop ik het bedacht had?Sowieso fijn dat er iemand met je meedenkt! En ongeacht mijn keuze, Web-Pepper geeft hier snel en effectief invulling. Helemaal top!
Niet alleen webdesign, maar een zeer professioneel bedrijf die met je meedenkt wanneer nodig. Op bijna al je (online)vragen hebben zij het antwoord en zo niet, weten ze je met de juiste mensen in contact te brengen. Ik raad Webpepper ten zeerste aan..!
Prettige en snelle communicatie, proactief en meedenkend, professioneel en natuurlijk een mooi eindproduct. Erg blij mee!
Professionele werkwijze, goed bereikbaar en Ralph denkt graag mee om het beste uit je website & bedrijf te halen!
Meedenkend, deskundig en een fijne zakelijke relatie
Zeer tevreden over werkwijze Web-Pepper. Snel, verstand van zaken, denken 2 stappen vooruit, goed bereikbaar.
All 5 stars here for these professionally working webbies! I would gladly to add a special 6th star for theirs exceptional flexibility.. We're a working with Web-Pepper for years now in different projects and it feels like a marriage but without the downs 😉
Geen vraag is te gek of teveel. Door de persoonlijke aanpak staan ze altijd voor je klaar en kunnen snel schakelen. Zeer tevreden dus.
Fijn meedenkend bedrijf!
Fijne club mensen. Ralph geeft je het gevoel alles uit zijn handen te laten vallen voor jou. Echt heel fijn. Het meeste is dan ook heel snel geregeld.
Ralph is toegewijd, reageert heel snel, servicegericht, weet oplossingen te vinden, denkt mee. We hebben nu een prachtige website, super tof
Ik ben super blij met alle hulp die ik krijg van Web-Pepper voor mijn blog. Ralph heeft mijn website gebouwd en daarnaast hebben we ook vaak contact als ik weer nieuwe dingen wil op mijn website. Hij heeft veel ervaring en daarnaast is het contact ook erg persoonlijk, zo bellen we af en toe even om dingen te overleggen. Ik ben erg tevreden over de service en raad Wep-pepper aan iedereen aan!
Web-Pepper is creatief, snel, professioneel, denkt mee, geduldig. Heel fijn om mee samen te werken!
Web-Pepper denkt met je mee en is altijd razendsnel met antwoorden. Voor je het weet ben je weer goed verder geholpen. Ze hebben altijd een oplossing en komen ook uit zichzelf met ideeën. Ze staan altijd met veel enthousiasme voor je klaar. Zeker een aanrader!
Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking met Web-Pepper! Zeer profesioneel en betrouwbaar. Echt met passie voor het vak. Een aanrader!
Ralph heeft verstand van zaken, prettig in de omgang en komt zijn afspraken na. Aanrader!
Super service, zeer tevreden over mijn nieuwe website. Echt een aanrader.
Ralph is mijn ware held in donkere en lichte dagen. Staat altijd voor mij en mijn bedrijf klaar. Super goed bereikbaar en immens gemotiveerd. Ralph bedankt voor alles zover. (en alvast voor alles wat er vast en zeker nog gaat komen 😉 )
Web-Pepper is vakkundig en altijd bereid om nauwkeurig naar je wensen te luisteren. Aan de hand daarvan gaat Web-Pepper voortvarend aan de slag om je ideeën uit te voeren.
Ralph denkt altijd mee in oplossingen, is onwijs flexibel, erg behulpzaam en staat 24/7 klaar voor vragen!
Ralph reageert op elke vraag ontzettend snel. Hij stuurt duidelijke instructiefilmpjes waardoor het probleem niet alleen opgelost wordt, maar het ook duidelijk is waar het probleem vandaan kwam. Van harte aan te bevelen!
Web-Pepper heeft mij, door goede ondersteuning, een enthousiast gevoel gegeven om aan de slag te gaan.
Fijn bedrijf om mee samen te werken, snel en meedenkend in oplossingen!
Top bedrijf! Werken snel, accuraat en denken goed mee! Aan iedereen die zijn bedrijf serieus neemt en professioneel te werk wilt gaan een aanrader!
Web-Pepper is ontzettend fijn om mee te communiceren, snel en denkt over alles mee. Ik ben heel erg tevreden met de service die zij aanbieden!
Denkt mee, niets is te gek en je kan alles bespreken. Het product wat je krijgt is duidelijk afgestemd op mijn eigen wensen. Er worden duidelijke en praktische adviezen gegeven passende bij je bedrijf. Zeer goed bereikbaar en efficient, wat wil je nog meer?
Web-Pepper staat altijd klaar!. Werkt snel èn accuraat voor de website van Vayne Music BV
Super! Ralph heeft mijn website jaren terug gered nadat ik gehackt was en sindsdien altijd tevreden geweest.
Hele fijne samenwerking! Aanrader 😃
Maximaliseer de impact van het internet voor jouw bedrijf met de expertische ondersteuning van Web-Pepper. Wij bieden complete bouw en onderhoudsdiensten voor zowel jouw WordPress website als social media aan, zodat jij je kunt richten op je core-business.Bij Web-Pepper bieden we meer dan alleen de bouw van een mooie en functionele website. Wij dienen als jouw strategische partner, waarbij wij samenwerken om het maximale uit het internet te halen voor het succes van jouw bedrijf.
a close partner in web development and not just a provider
Supergoed website bouwer. Hij maakt wat je wilt en vooral ook wat werkt! Ralph reageert altijd heel snel en maakt echt professionele en marketing sterke websites. Ook denkt hij mee met je hele business, superfijn!
Web-Pepper is een goed bedrijf wat meedenkt in alles!!
Altijd en overal direct support! Staan dag en nacht voor je klaar!
Super snelle reacties op ieder vraagstuk, altijd bereid te helpen en inhoudelijk mee te denken. Heel fijn contact via mail, whatsapp en zelfs instructiefilmpjes. 100% aan te raden!
Door de fijne communicatie, goede kwaliteit en het nakomen van afspraken is de samenwerking met Web-Pepper een aanrader. Ralph adviseert waar nodig, is professioneel en snel. Breng je ideeën naar Web-Pepper en je krijgt er een professionele website voor terug!
js_loader